Školení Access pro začátečníky a pokročilé

access
Popis kurzu

Na tomto školení se studenti naučí postupy pro praktické používání aplikace Microsoft Access a ovládání databázových objektů, včetně teoretického úvodu do světa databází. Seznam témat je uveden níže. Výuka probíhá tak, že nejprve společně probereme danou látku, zodpovíme případné dotazy posluchačů k tématu a poté studenti procvičí na počítači právě nabyté vědomosti na cvičeních, po celou dobu jim asistuje lektor a individuálně radí.

Online kurzy Microsoft Office
Online kurz Access tvoříme databázi

4 Comments

  • Dobrý den pane Kohoutek,

    hledám učitele pro Office Access, kde jsem uplný začátečník. Myslím, že 6 vyučujících hodin maximálně by mělo stačit minimálně pro pochopení tvorby databazí.
    Ráda bych platila vždy v hotovosti po každé hodině.
    Prosím dejte mi vědět v případě, že máte zájem mě učit a za jakou cenu.

    Předem děkuji za odpověď.

    Reply
  • Dobry den Muzete mi jen poradit s jednou veci. Pouzivam ucetko pohoda do nej presouvam data prez Access ale jinak pracuju s daty v excelu. Ted mam data popisek ke zbozi v Accessu a nejde mi to previst do excelu potrebuju neco pripsat hromadne pred kazdy text a pak zase prevest do Accessu a nahrat do pohody. Pri prevodu z Accessu do excelu mi to ten popisek znacne skrati. Jsem uz bezradnej. Muzete mi poradit.
    Predem dekuju.

    Reply
    • Dobrý den, pro vyřešení bych potřeboval více podrobností. Ideálně vidět soubor přímo. Kontaktujte mne přes email. Řešením pro přidání slova před popisky může být třeba akční dotaz přímo v Accessu.

      Reply

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Scroll to Top